Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5992
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогожих, М. І.-
dc.contributor.authorМіщенко, Т. В.-
dc.date.accessioned2022-08-29T13:48:58Z-
dc.date.available2022-08-29T13:48:58Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationПогожих М. І., Міщенко Т. В. Дослідження екстракції хлорофілу під час використання різної апаратури, що забезпечує процес перемішування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 323-326.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5992-
dc.description.abstractДосліджено кінетику екстракції хлорофілу із кропиви, сушеної методом СТП, залежно від апаратури, що забезпечує процес перемішування.uk_UA
dc.description.abstractInvestigated the kinetics of the extraction of chlorophyll from nettle, dried by STР, depending on the hardware, providing the process of mixing.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectекстракція хлорофілу із кропивиuk_UA
dc.subjectпроцес перемішуванняuk_UA
dc.titleДослідження екстракції хлорофілу під час використання різної апаратури, що забезпечує процес перемішуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_53.pdf169.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.