Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5890
Назва: | Визначення малих концентрацій органічних домішок в очищеній воді |
Автори: | Михайленко, В. Г. Князева, О. І. Гиль, З. П. Волошин, П. В. |
Ключові слова: | органічні домішки;очищена вода;харчові виробництва |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Михайленко В. Г., Князева О. І., Гиль З. П., Волошин П. В. Визначення малих концентрацій органічних домішок в очищеній воді. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 229-236. |
Короткий огляд (реферат): | Розроблено методику визначення повного хімічного споживання
кисню в очищеній воді для харчових виробництв. Зазначена методика має
чутливість від 4 мг/дм3, а з концентруванням – від 0,4 мг/дм3. The Designed methods of the determination of the full chemical consumption of the oxygen in cleaned water for food production. The Specified methods has sensitivity from 4 mg/dm3, but with increase the concentrations - from 0,4 mg/dm3. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5890 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (13) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_38.pdf | 195.6 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.