Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5890
Title: Визначення малих концентрацій органічних домішок в очищеній воді
Authors: Михайленко, В. Г.
Князева, О. І.
Гиль, З. П.
Волошин, П. В.
Keywords: органічні домішки;очищена вода;харчові виробництва
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Михайленко В. Г., Князева О. І., Гиль З. П., Волошин П. В. Визначення малих концентрацій органічних домішок в очищеній воді. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 229-236.
Abstract: Розроблено методику визначення повного хімічного споживання кисню в очищеній воді для харчових виробництв. Зазначена методика має чутливість від 4 мг/дм3, а з концентруванням – від 0,4 мг/дм3.
The Designed methods of the determination of the full chemical consumption of the oxygen in cleaned water for food production. The Specified methods has sensitivity from 4 mg/dm3, but with increase the concentrations - from 0,4 mg/dm3.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5890
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_38.pdf195.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.