Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5890
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМихайленко, В. Г.-
dc.contributor.authorКнязева, О. І.-
dc.contributor.authorГиль, З. П.-
dc.contributor.authorВолошин, П. В.-
dc.date.accessioned2022-08-28T11:02:22Z-
dc.date.available2022-08-28T11:02:22Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationМихайленко В. Г., Князева О. І., Гиль З. П., Волошин П. В. Визначення малих концентрацій органічних домішок в очищеній воді. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 229-236.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5890-
dc.description.abstractРозроблено методику визначення повного хімічного споживання кисню в очищеній воді для харчових виробництв. Зазначена методика має чутливість від 4 мг/дм3, а з концентруванням – від 0,4 мг/дм3.uk_UA
dc.description.abstractThe Designed methods of the determination of the full chemical consumption of the oxygen in cleaned water for food production. The Specified methods has sensitivity from 4 mg/dm3, but with increase the concentrations - from 0,4 mg/dm3.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectорганічні домішкиuk_UA
dc.subjectочищена водаuk_UA
dc.subjectхарчові виробництваuk_UA
dc.titleВизначення малих концентрацій органічних домішок в очищеній водіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_38.pdf195.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.