Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5890
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Михайленко, В. Г. | - |
dc.contributor.author | Князева, О. І. | - |
dc.contributor.author | Гиль, З. П. | - |
dc.contributor.author | Волошин, П. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-28T11:02:22Z | - |
dc.date.available | 2022-08-28T11:02:22Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Михайленко В. Г., Князева О. І., Гиль З. П., Волошин П. В. Визначення малих концентрацій органічних домішок в очищеній воді. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 229-236. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5890 | - |
dc.description.abstract | Розроблено методику визначення повного хімічного споживання кисню в очищеній воді для харчових виробництв. Зазначена методика має чутливість від 4 мг/дм3, а з концентруванням – від 0,4 мг/дм3. | uk_UA |
dc.description.abstract | The Designed methods of the determination of the full chemical consumption of the oxygen in cleaned water for food production. The Specified methods has sensitivity from 4 mg/dm3, but with increase the concentrations - from 0,4 mg/dm3. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | органічні домішки | uk_UA |
dc.subject | очищена вода | uk_UA |
dc.subject | харчові виробництва | uk_UA |
dc.title | Визначення малих концентрацій органічних домішок в очищеній воді | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_38.pdf | 195.6 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.