Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5890
Название: | Визначення малих концентрацій органічних домішок в очищеній воді |
Авторы: | Михайленко, В. Г. Князева, О. І. Гиль, З. П. Волошин, П. В. |
Ключевые слова: | органічні домішки;очищена вода;харчові виробництва |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Михайленко В. Г., Князева О. І., Гиль З. П., Волошин П. В. Визначення малих концентрацій органічних домішок в очищеній воді. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 229-236. |
Краткий осмотр (реферат): | Розроблено методику визначення повного хімічного споживання
кисню в очищеній воді для харчових виробництв. Зазначена методика має
чутливість від 4 мг/дм3, а з концентруванням – від 0,4 мг/дм3. The Designed methods of the determination of the full chemical consumption of the oxygen in cleaned water for food production. The Specified methods has sensitivity from 4 mg/dm3, but with increase the concentrations - from 0,4 mg/dm3. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5890 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (13) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_38.pdf | 195.6 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.