Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5846
Назва: Вивчення впливу продукту переробки зерна високоцукристої кукурудзи на харчову цінність і якість виробів із здобного тіста
Автори: Постнова, О. М.
Лисюк, Г. М.
Тимчук, С. М.
Ключові слова: здобне тісто;високоцукриста кукурудза;переробка зерна
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Постнова О. М., Лисюк Г. М., Тимчук С. М. Вивчення впливу продукту переробки зерна високоцукристої кукурудзи на харчову цінність і якість виробів із здобного тіста. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 163-170.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто вплив продукту переробки зерна високоцукристої кукурудзи на харчову цінність і якість виробів із здобного тіста.
Influence of the product of high-sugar maize processing on nutrition value and quality of products from pastry in considered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5846
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (13)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_1_27.pdf228.12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.