Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5846
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Постнова, О. М. | - |
dc.contributor.author | Лисюк, Г. М. | - |
dc.contributor.author | Тимчук, С. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-27T19:01:01Z | - |
dc.date.available | 2022-08-27T19:01:01Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Постнова О. М., Лисюк Г. М., Тимчук С. М. Вивчення впливу продукту переробки зерна високоцукристої кукурудзи на харчову цінність і якість виробів із здобного тіста. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 163-170. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5846 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто вплив продукту переробки зерна високоцукристої кукурудзи на харчову цінність і якість виробів із здобного тіста. | uk_UA |
dc.description.abstract | Influence of the product of high-sugar maize processing on nutrition value and quality of products from pastry in considered. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | здобне тісто | uk_UA |
dc.subject | високоцукриста кукурудза | uk_UA |
dc.subject | переробка зерна | uk_UA |
dc.title | Вивчення впливу продукту переробки зерна високоцукристої кукурудзи на харчову цінність і якість виробів із здобного тіста | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_27.pdf | 228.12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.