Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5846
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПостнова, О. М.-
dc.contributor.authorЛисюк, Г. М.-
dc.contributor.authorТимчук, С. М.-
dc.date.accessioned2022-08-27T19:01:01Z-
dc.date.available2022-08-27T19:01:01Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationПостнова О. М., Лисюк Г. М., Тимчук С. М. Вивчення впливу продукту переробки зерна високоцукристої кукурудзи на харчову цінність і якість виробів із здобного тіста. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 163-170.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5846-
dc.description.abstractРозглянуто вплив продукту переробки зерна високоцукристої кукурудзи на харчову цінність і якість виробів із здобного тіста.uk_UA
dc.description.abstractInfluence of the product of high-sugar maize processing on nutrition value and quality of products from pastry in considered.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectздобне тістоuk_UA
dc.subjectвисокоцукриста кукурудзаuk_UA
dc.subjectпереробка зернаuk_UA
dc.titleВивчення впливу продукту переробки зерна високоцукристої кукурудзи на харчову цінність і якість виробів із здобного тістаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_27.pdf228.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.