Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5846
Название: Вивчення впливу продукту переробки зерна високоцукристої кукурудзи на харчову цінність і якість виробів із здобного тіста
Авторы: Постнова, О. М.
Лисюк, Г. М.
Тимчук, С. М.
Ключевые слова: здобне тісто;високоцукриста кукурудза;переробка зерна
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Постнова О. М., Лисюк Г. М., Тимчук С. М. Вивчення впливу продукту переробки зерна високоцукристої кукурудзи на харчову цінність і якість виробів із здобного тіста. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 163-170.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто вплив продукту переробки зерна високоцукристої кукурудзи на харчову цінність і якість виробів із здобного тіста.
Influence of the product of high-sugar maize processing on nutrition value and quality of products from pastry in considered.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5846
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (13)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_1_27.pdf228.12 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.