Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5846
Название: | Вивчення впливу продукту переробки зерна високоцукристої кукурудзи на харчову цінність і якість виробів із здобного тіста |
Авторы: | Постнова, О. М. Лисюк, Г. М. Тимчук, С. М. |
Ключевые слова: | здобне тісто;високоцукриста кукурудза;переробка зерна |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Постнова О. М., Лисюк Г. М., Тимчук С. М. Вивчення впливу продукту переробки зерна високоцукристої кукурудзи на харчову цінність і якість виробів із здобного тіста. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 163-170. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто вплив продукту переробки зерна високоцукристої
кукурудзи на харчову цінність і якість виробів із здобного тіста. Influence of the product of high-sugar maize processing on nutrition value and quality of products from pastry in considered. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5846 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (13) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_27.pdf | 228.12 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.