Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5844
Название: | Спосіб виробництва овочевого морозива "Заморожений сік" |
Авторы: | Погожих, М. І. Одарченко, Д. М. Даниленко, Л. В. Діденко, О. В. |
Ключевые слова: | овочева сировина;овочеве морозиво;"Заморожений сік" |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Погожих М. І., Одарченко Д. М., Даниленко Л. В., Діденко О. В. Спосіб виробництва овочевого морозива "Заморожений сік". Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 156-162. |
Краткий осмотр (реферат): | Розроблено новий спосіб виробництва морозива з овочевої сировини.
Науково обґрунтовані рецептура та технологія виробництва, досліджено
органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники якості. The article is devoted to developing a new method for producing ice cream of vegetable raw materials. Scientifically substantiated recipe and production technology, studied the organoleptic, physicochemical and microbiological parameters. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5844 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (13) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_26.pdf | 221.49 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.