Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5844
Название: Спосіб виробництва овочевого морозива "Заморожений сік"
Авторы: Погожих, М. І.
Одарченко, Д. М.
Даниленко, Л. В.
Діденко, О. В.
Ключевые слова: овочева сировина;овочеве морозиво;"Заморожений сік"
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Погожих М. І., Одарченко Д. М., Даниленко Л. В., Діденко О. В. Спосіб виробництва овочевого морозива "Заморожений сік". Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 156-162.
Краткий осмотр (реферат): Розроблено новий спосіб виробництва морозива з овочевої сировини. Науково обґрунтовані рецептура та технологія виробництва, досліджено органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники якості.
The article is devoted to developing a new method for producing ice cream of vegetable raw materials. Scientifically substantiated recipe and production technology, studied the organoleptic, physicochemical and microbiological parameters.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5844
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (13)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_1_26.pdf221.49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.