Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5844
Title: Спосіб виробництва овочевого морозива "Заморожений сік"
Authors: Погожих, М. І.
Одарченко, Д. М.
Даниленко, Л. В.
Діденко, О. В.
Keywords: овочева сировина;овочеве морозиво;"Заморожений сік"
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Погожих М. І., Одарченко Д. М., Даниленко Л. В., Діденко О. В. Спосіб виробництва овочевого морозива "Заморожений сік". Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 156-162.
Abstract: Розроблено новий спосіб виробництва морозива з овочевої сировини. Науково обґрунтовані рецептура та технологія виробництва, досліджено органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники якості.
The article is devoted to developing a new method for producing ice cream of vegetable raw materials. Scientifically substantiated recipe and production technology, studied the organoleptic, physicochemical and microbiological parameters.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5844
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_26.pdf221.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.