Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5844
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогожих, М. І.-
dc.contributor.authorОдарченко, Д. М.-
dc.contributor.authorДаниленко, Л. В.-
dc.contributor.authorДіденко, О. В.-
dc.date.accessioned2022-08-27T18:47:05Z-
dc.date.available2022-08-27T18:47:05Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationПогожих М. І., Одарченко Д. М., Даниленко Л. В., Діденко О. В. Спосіб виробництва овочевого морозива "Заморожений сік". Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 156-162.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5844-
dc.description.abstractРозроблено новий спосіб виробництва морозива з овочевої сировини. Науково обґрунтовані рецептура та технологія виробництва, досліджено органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники якості.uk_UA
dc.description.abstractThe article is devoted to developing a new method for producing ice cream of vegetable raw materials. Scientifically substantiated recipe and production technology, studied the organoleptic, physicochemical and microbiological parameters.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectовочева сировинаuk_UA
dc.subjectовочеве морозивоuk_UA
dc.subject"Заморожений сік"uk_UA
dc.titleСпосіб виробництва овочевого морозива "Заморожений сік"uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_26.pdf221.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.