Випуск 1 (35) : [17] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 17 з 17
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Analysis of membrane devices constructions of the food and processing industryDeinychenko, G.; Dmytrevskyi, D.; Chervonyi, V.; Horielkov, D.; Lavreniuk, V.
2024Виробництво та перспективи використання харчових порошківМаяк, О. А.; Василенко, М. О.; Косточка, О. Д.
2024Шляхи зниження енергоємності процесів сепарації зернових сумішейБогомолов, О. В.; Михайлов, В. М.; Завгородній, О. І.; Гурський, П. В.; Богомолов, О. О.; Науменко, Е. М.; Бойко, Є. В.
2024Сепарація насіння проса за дальністю відскосу після удару об похилу відбивну поверхнюБогомолов, О. О.
2024Екстракт виноградних кісточок у протикарозійному захисті сталейСавченко, О. М.; Сиза, О. І.; Корольов, О. О.; Богомолов, О. В.
2024Оцінка ефективності регуляторних норм у системі харчування дітей дошкільного та шкільного вікуГончар, Ю. М.
2024Прогнозування вмісту цукрів у плодах черешні для забезпечення безвідходного ланцюга використання плодової сировиниІванова, І. Є.; Сердюк, М. Є.; Тимощук, Т. М.; Кривонос, І. А.
2024Development of elements of the HACCP system for technology of structured meat productsGrynchenko, N. G.; Pyvovarov, P. P.; Krylov, V. O.
2024Аналіз захворюваності на харчовий ботулізм в Україні та в Харківській областіГаззаві-Рогозіна, Л. В.; Євлаш, В. В.
2024Удосконалення технології напівфабрикатів м'ясних реструктурованих замороженихЯнчева, М. О.; Желєва, Т. С.; Інжиянц, А. Т.; Дроменко, О. Б.
2024Дослідження показників якості напівфабрикатів десертної продукції на основі УФ-концентратів молочної сировиниДейниченко, Г. В.; Скриннік, В. І.; Федак, Н. В.
2024Використання напівфабрикату сухого збивного на основі олеогелів у десертній продукціїКотляр, О. В.; Омельченко, С. Б.; Федак, Н. В.; Чорна, Н. В.; Лісніченко, О. О.
2024Вплив молочної сироватки на формування якості фруктово-овочевого желеЛапицька, Н. В.; Новік, Г. В.; Руденко, А. В.; Мось, Т. О.
2024Вплив борошна кіноа на властивості тіста та органолептичні показники безглютенового хлібаСамілик, М. М.; Нагорний, Я. В.
2024Перспективи використання перетинок волоського горіху у технології булочних виробівШидакова-Каменюка, О. Г.; Рогова, А. Л.; Чоні, І. В.
2024Дослідження іонзв'язувальної здатності білків рисового тіста за наявності поліпшувачівБоровікова, Н. О.; Шаніна, О. М.; Гавриш, Т. В.
2024Technological parametrs of halva with isomalt and maltitolRadchenko, А.; Sokolovska, О.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 17 з 17