Випуск 1 (35) : [17] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 17 из 17
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2024Analysis of membrane devices constructions of the food and processing industryDeinychenko, G.; Dmytrevskyi, D.; Chervonyi, V.; Horielkov, D.; Lavreniuk, V.
2024Виробництво та перспективи використання харчових порошківМаяк, О. А.; Василенко, М. О.; Косточка, О. Д.
2024Шляхи зниження енергоємності процесів сепарації зернових сумішейБогомолов, О. В.; Михайлов, В. М.; Завгородній, О. І.; Гурський, П. В.; Богомолов, О. О.; Науменко, Е. М.; Бойко, Є. В.
2024Сепарація насіння проса за дальністю відскосу після удару об похилу відбивну поверхнюБогомолов, О. О.
2024Екстракт виноградних кісточок у протикарозійному захисті сталейСавченко, О. М.; Сиза, О. І.; Корольов, О. О.; Богомолов, О. В.
2024Оцінка ефективності регуляторних норм у системі харчування дітей дошкільного та шкільного вікуГончар, Ю. М.
2024Прогнозування вмісту цукрів у плодах черешні для забезпечення безвідходного ланцюга використання плодової сировиниІванова, І. Є.; Сердюк, М. Є.; Тимощук, Т. М.; Кривонос, І. А.
2024Development of elements of the HACCP system for technology of structured meat productsGrynchenko, N. G.; Pyvovarov, P. P.; Krylov, V. O.
2024Аналіз захворюваності на харчовий ботулізм в Україні та в Харківській областіГаззаві-Рогозіна, Л. В.; Євлаш, В. В.
2024Удосконалення технології напівфабрикатів м'ясних реструктурованих замороженихЯнчева, М. О.; Желєва, Т. С.; Інжиянц, А. Т.; Дроменко, О. Б.
2024Дослідження показників якості напівфабрикатів десертної продукції на основі УФ-концентратів молочної сировиниДейниченко, Г. В.; Скриннік, В. І.; Федак, Н. В.
2024Використання напівфабрикату сухого збивного на основі олеогелів у десертній продукціїКотляр, О. В.; Омельченко, С. Б.; Федак, Н. В.; Чорна, Н. В.; Лісніченко, О. О.
2024Вплив молочної сироватки на формування якості фруктово-овочевого желеЛапицька, Н. В.; Новік, Г. В.; Руденко, А. В.; Мось, Т. О.
2024Вплив борошна кіноа на властивості тіста та органолептичні показники безглютенового хлібаСамілик, М. М.; Нагорний, Я. В.
2024Перспективи використання перетинок волоського горіху у технології булочних виробівШидакова-Каменюка, О. Г.; Рогова, А. Л.; Чоні, І. В.
2024Дослідження іонзв'язувальної здатності білків рисового тіста за наявності поліпшувачівБоровікова, Н. О.; Шаніна, О. М.; Гавриш, Т. В.
2024Technological parametrs of halva with isomalt and maltitolRadchenko, А.; Sokolovska, О.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 17 из 17