Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 17 из 17
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2024 | Analysis of membrane devices constructions of the food and processing industry | Deinychenko, G.; Dmytrevskyi, D.; Chervonyi, V.; Horielkov, D.; Lavreniuk, V. |
2024 | Виробництво та перспективи використання харчових порошків | Маяк, О. А.; Василенко, М. О.; Косточка, О. Д. |
2024 | Шляхи зниження енергоємності процесів сепарації зернових сумішей | Богомолов, О. В.; Михайлов, В. М.; Завгородній, О. І.; Гурський, П. В.; Богомолов, О. О.; Науменко, Е. М.; Бойко, Є. В. |
2024 | Сепарація насіння проса за дальністю відскосу після удару об похилу відбивну поверхню | Богомолов, О. О. |
2024 | Екстракт виноградних кісточок у протикарозійному захисті сталей | Савченко, О. М.; Сиза, О. І.; Корольов, О. О.; Богомолов, О. В. |
2024 | Оцінка ефективності регуляторних норм у системі харчування дітей дошкільного та шкільного віку | Гончар, Ю. М. |
2024 | Прогнозування вмісту цукрів у плодах черешні для забезпечення безвідходного ланцюга використання плодової сировини | Іванова, І. Є.; Сердюк, М. Є.; Тимощук, Т. М.; Кривонос, І. А. |
2024 | Development of elements of the HACCP system for technology of structured meat products | Grynchenko, N. G.; Pyvovarov, P. P.; Krylov, V. O. |
2024 | Аналіз захворюваності на харчовий ботулізм в Україні та в Харківській області | Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Євлаш, В. В. |
2024 | Удосконалення технології напівфабрикатів м'ясних реструктурованих заморожених | Янчева, М. О.; Желєва, Т. С.; Інжиянц, А. Т.; Дроменко, О. Б. |
2024 | Дослідження показників якості напівфабрикатів десертної продукції на основі УФ-концентратів молочної сировини | Дейниченко, Г. В.; Скриннік, В. І.; Федак, Н. В. |
2024 | Використання напівфабрикату сухого збивного на основі олеогелів у десертній продукції | Котляр, О. В.; Омельченко, С. Б.; Федак, Н. В.; Чорна, Н. В.; Лісніченко, О. О. |
2024 | Вплив молочної сироватки на формування якості фруктово-овочевого желе | Лапицька, Н. В.; Новік, Г. В.; Руденко, А. В.; Мось, Т. О. |
2024 | Вплив борошна кіноа на властивості тіста та органолептичні показники безглютенового хліба | Самілик, М. М.; Нагорний, Я. В. |
2024 | Перспективи використання перетинок волоського горіху у технології булочних виробів | Шидакова-Каменюка, О. Г.; Рогова, А. Л.; Чоні, І. В. |
2024 | Дослідження іонзв'язувальної здатності білків рисового тіста за наявності поліпшувачів | Боровікова, Н. О.; Шаніна, О. М.; Гавриш, Т. В. |
2024 | Technological parametrs of halva with isomalt and maltitol | Radchenko, А.; Sokolovska, О. |
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 17 из 17