Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5699
Назва: | Дослідження функціональних властивостей сухого молочно-білкового концентрату зі сколотин |
Автори: | Дейниченко, Г. В. Юдіна, Т. І. Бесіда, С. М. |
Ключові слова: | сухий молочно-білковий концентрат;сколотини;емульгуюча здатность;процес розчинення |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Дейниченко Г. В., Юдіна Т. І., Бесіда С. М. Дослідження функціональних властивостей сухого молочно-білкового концентрату зі сколотин. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 35-42. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено функціональні властивості сухого молочно-білкового
концентрату зі сколотин, визначено оптимальні параметри процесу його
розчинення та емульгуючої здатності. Investigational functional properties of dry milk-albuminous concentrate from buttermilk, the optimum parameters of process of his dissolution and emulsifying ability are certain. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5699 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (13) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_8.pdf | 194.39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.