Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5699
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дейниченко, Г. В. | - |
dc.contributor.author | Юдіна, Т. І. | - |
dc.contributor.author | Бесіда, С. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-25T18:27:27Z | - |
dc.date.available | 2022-08-25T18:27:27Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Дейниченко Г. В., Юдіна Т. І., Бесіда С. М. Дослідження функціональних властивостей сухого молочно-білкового концентрату зі сколотин. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 35-42. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5699 | - |
dc.description.abstract | Досліджено функціональні властивості сухого молочно-білкового концентрату зі сколотин, визначено оптимальні параметри процесу його розчинення та емульгуючої здатності. | uk_UA |
dc.description.abstract | Investigational functional properties of dry milk-albuminous concentrate from buttermilk, the optimum parameters of process of his dissolution and emulsifying ability are certain. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | сухий молочно-білковий концентрат | uk_UA |
dc.subject | сколотини | uk_UA |
dc.subject | емульгуюча здатность | uk_UA |
dc.subject | процес розчинення | uk_UA |
dc.title | Дослідження функціональних властивостей сухого молочно-білкового концентрату зі сколотин | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_8.pdf | 194.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.