Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5699
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Г. В.-
dc.contributor.authorЮдіна, Т. І.-
dc.contributor.authorБесіда, С. М.-
dc.date.accessioned2022-08-25T18:27:27Z-
dc.date.available2022-08-25T18:27:27Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationДейниченко Г. В., Юдіна Т. І., Бесіда С. М. Дослідження функціональних властивостей сухого молочно-білкового концентрату зі сколотин. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 35-42.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5699-
dc.description.abstractДосліджено функціональні властивості сухого молочно-білкового концентрату зі сколотин, визначено оптимальні параметри процесу його розчинення та емульгуючої здатності.uk_UA
dc.description.abstractInvestigational functional properties of dry milk-albuminous concentrate from buttermilk, the optimum parameters of process of his dissolution and emulsifying ability are certain.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectсухий молочно-білковий концентратuk_UA
dc.subjectсколотиниuk_UA
dc.subjectемульгуюча здатностьuk_UA
dc.subjectпроцес розчиненняuk_UA
dc.titleДослідження функціональних властивостей сухого молочно-білкового концентрату зі сколотинuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_8.pdf194.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.