Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5699
Название: | Дослідження функціональних властивостей сухого молочно-білкового концентрату зі сколотин |
Авторы: | Дейниченко, Г. В. Юдіна, Т. І. Бесіда, С. М. |
Ключевые слова: | сухий молочно-білковий концентрат;сколотини;емульгуюча здатность;процес розчинення |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Дейниченко Г. В., Юдіна Т. І., Бесіда С. М. Дослідження функціональних властивостей сухого молочно-білкового концентрату зі сколотин. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 35-42. |
Краткий осмотр (реферат): | Досліджено функціональні властивості сухого молочно-білкового
концентрату зі сколотин, визначено оптимальні параметри процесу його
розчинення та емульгуючої здатності. Investigational functional properties of dry milk-albuminous concentrate from buttermilk, the optimum parameters of process of his dissolution and emulsifying ability are certain. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5699 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (13) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_8.pdf | 194.39 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.