Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5699
Название: Дослідження функціональних властивостей сухого молочно-білкового концентрату зі сколотин
Авторы: Дейниченко, Г. В.
Юдіна, Т. І.
Бесіда, С. М.
Ключевые слова: сухий молочно-білковий концентрат;сколотини;емульгуюча здатность;процес розчинення
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Дейниченко Г. В., Юдіна Т. І., Бесіда С. М. Дослідження функціональних властивостей сухого молочно-білкового концентрату зі сколотин. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 35-42.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено функціональні властивості сухого молочно-білкового концентрату зі сколотин, визначено оптимальні параметри процесу його розчинення та емульгуючої здатності.
Investigational functional properties of dry milk-albuminous concentrate from buttermilk, the optimum parameters of process of his dissolution and emulsifying ability are certain.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5699
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (13)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_1_8.pdf194.39 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.