Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5699
Title: Дослідження функціональних властивостей сухого молочно-білкового концентрату зі сколотин
Authors: Дейниченко, Г. В.
Юдіна, Т. І.
Бесіда, С. М.
Keywords: сухий молочно-білковий концентрат;сколотини;емульгуюча здатность;процес розчинення
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дейниченко Г. В., Юдіна Т. І., Бесіда С. М. Дослідження функціональних властивостей сухого молочно-білкового концентрату зі сколотин. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 35-42.
Abstract: Досліджено функціональні властивості сухого молочно-білкового концентрату зі сколотин, визначено оптимальні параметри процесу його розчинення та емульгуючої здатності.
Investigational functional properties of dry milk-albuminous concentrate from buttermilk, the optimum parameters of process of his dissolution and emulsifying ability are certain.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5699
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_8.pdf194.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.