Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5693
Назва: Біологічна цінність сирного продукту м’якого
Автори: Обозна, М. В.
Коваленко, В. О.
Чернова, Л. О.
Перцевой, Ф. В.
Ключові слова: сирний продукт м’який;рослинні компоненти;біологічна цінність;амінокислотний склад
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Обозна М. В., Коваленко В. О., Чернова Л. О., Перцевой Ф. В. Біологічна цінність сирного продукту м’якого. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 9-15.
Короткий огляд (реферат): Наведено експериментальні дослідження з вивчення впливу рослинних компонентів сирного продукту м’якого на його біологічну цінність, яка визначається збалансованістю амінокислотного складу та інтенсивністю перетравлювання білків.
Experimental study on effects the plant components of the soft cheese product in its biological value, which is defined balanced amino acid composition and the intensity of the digestion of proteins.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5693
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (13)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_1_4.pdf229.58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.