Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5693
Название: Біологічна цінність сирного продукту м’якого
Авторы: Обозна, М. В.
Коваленко, В. О.
Чернова, Л. О.
Перцевой, Ф. В.
Ключевые слова: сирний продукт м’який;рослинні компоненти;біологічна цінність;амінокислотний склад
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Обозна М. В., Коваленко В. О., Чернова Л. О., Перцевой Ф. В. Біологічна цінність сирного продукту м’якого. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 9-15.
Краткий осмотр (реферат): Наведено експериментальні дослідження з вивчення впливу рослинних компонентів сирного продукту м’якого на його біологічну цінність, яка визначається збалансованістю амінокислотного складу та інтенсивністю перетравлювання білків.
Experimental study on effects the plant components of the soft cheese product in its biological value, which is defined balanced amino acid composition and the intensity of the digestion of proteins.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5693
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (13)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_1_4.pdf229.58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.