Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5693
Title: Біологічна цінність сирного продукту м’якого
Authors: Обозна, М. В.
Коваленко, В. О.
Чернова, Л. О.
Перцевой, Ф. В.
Keywords: сирний продукт м’який;рослинні компоненти;біологічна цінність;амінокислотний склад
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Обозна М. В., Коваленко В. О., Чернова Л. О., Перцевой Ф. В. Біологічна цінність сирного продукту м’якого. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 9-15.
Abstract: Наведено експериментальні дослідження з вивчення впливу рослинних компонентів сирного продукту м’якого на його біологічну цінність, яка визначається збалансованістю амінокислотного складу та інтенсивністю перетравлювання білків.
Experimental study on effects the plant components of the soft cheese product in its biological value, which is defined balanced amino acid composition and the intensity of the digestion of proteins.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5693
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_4.pdf229.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.