Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5693
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Обозна, М. В. | - |
dc.contributor.author | Коваленко, В. О. | - |
dc.contributor.author | Чернова, Л. О. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-25T17:30:33Z | - |
dc.date.available | 2022-08-25T17:30:33Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Обозна М. В., Коваленко В. О., Чернова Л. О., Перцевой Ф. В. Біологічна цінність сирного продукту м’якого. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 9-15. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5693 | - |
dc.description.abstract | Наведено експериментальні дослідження з вивчення впливу рослинних компонентів сирного продукту м’якого на його біологічну цінність, яка визначається збалансованістю амінокислотного складу та інтенсивністю перетравлювання білків. | uk_UA |
dc.description.abstract | Experimental study on effects the plant components of the soft cheese product in its biological value, which is defined balanced amino acid composition and the intensity of the digestion of proteins. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | сирний продукт м’який | uk_UA |
dc.subject | рослинні компоненти | uk_UA |
dc.subject | біологічна цінність | uk_UA |
dc.subject | амінокислотний склад | uk_UA |
dc.title | Біологічна цінність сирного продукту м’якого | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_4.pdf | 229.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.