Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5693
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorОбозна, М. В.-
dc.contributor.authorКоваленко, В. О.-
dc.contributor.authorЧернова, Л. О.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.date.accessioned2022-08-25T17:30:33Z-
dc.date.available2022-08-25T17:30:33Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationОбозна М. В., Коваленко В. О., Чернова Л. О., Перцевой Ф. В. Біологічна цінність сирного продукту м’якого. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 9-15.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5693-
dc.description.abstractНаведено експериментальні дослідження з вивчення впливу рослинних компонентів сирного продукту м’якого на його біологічну цінність, яка визначається збалансованістю амінокислотного складу та інтенсивністю перетравлювання білків.uk_UA
dc.description.abstractExperimental study on effects the plant components of the soft cheese product in its biological value, which is defined balanced amino acid composition and the intensity of the digestion of proteins.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectсирний продукт м’якийuk_UA
dc.subjectрослинні компонентиuk_UA
dc.subjectбіологічна цінністьuk_UA
dc.subjectамінокислотний складuk_UA
dc.titleБіологічна цінність сирного продукту м’якогоuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (13)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_1_4.pdf229.58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.