Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5693
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Обозна, М. В. | - |
dc.contributor.author | Коваленко, В. О. | - |
dc.contributor.author | Чернова, Л. О. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-25T17:30:33Z | - |
dc.date.available | 2022-08-25T17:30:33Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Обозна М. В., Коваленко В. О., Чернова Л. О., Перцевой Ф. В. Біологічна цінність сирного продукту м’якого. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 9-15. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5693 | - |
dc.description.abstract | Наведено експериментальні дослідження з вивчення впливу рослинних компонентів сирного продукту м’якого на його біологічну цінність, яка визначається збалансованістю амінокислотного складу та інтенсивністю перетравлювання білків. | uk_UA |
dc.description.abstract | Experimental study on effects the plant components of the soft cheese product in its biological value, which is defined balanced amino acid composition and the intensity of the digestion of proteins. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | сирний продукт м’який | uk_UA |
dc.subject | рослинні компоненти | uk_UA |
dc.subject | біологічна цінність | uk_UA |
dc.subject | амінокислотний склад | uk_UA |
dc.title | Біологічна цінність сирного продукту м’якого | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (13) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_4.pdf | 229.58 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.