Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4088
Title: Харчова хімія. Розділ 1. Частина 2. Основи хімічного аналізу харчових систем
Authors: уклад. Добровольська, Олена Владиславівна
Keywords: харчова хімія;харчові системи;основи хімічного аналізу;181 Харчові технології та інженерія
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Харчова хімія. Розділ 1. Частина 2. Основи хімічного аналізу харчових систем: методичні вказівки до самостійної роботи та виконання індивідуальних домашніх завдань для студентів денної форми навчання за спеціальністю 181 "Харчові технології та інженерія"; уклад. О.В. Добровольська; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 51с.
Abstract: Під час вивчення дисципліни «Харчова хімія. Розділ 1» кожен студент повинен не тільки оволодіти певним обсягом необхідних теоретичних знань, а й багажем загальних прийомів, вмінь, способів розумової праці, завдяки яким засвоюються знання. Саме для цього робочою програмою дисципліни передбачено виконання двох індивідуальних домашніх завдань (ІДЗ), які є важливою складовою позааудиторної самостійної роботи студентів
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4088
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Method_Kharch_chem_IDZ_2.pdf492.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.