Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4102
Title: Інноваційні технології дієтичних харчових продуктів
Authors: уклад. Серік, Максим Леонідович
уклад. Мурликіна, Наталя Віталіївна
уклад. Добровольська, Олена Владиславівна
уклад. Пілюгіна, Інна Сергіївна
Keywords: дієтичне харчування;інноваційні технології;харчова безпека;наукові дослідження;розробка дієтичних продуктів;дієтологія;технологічні процеси;здорове харчування;181 Харчові технології
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Інноваційні технології дієтичних харчових продуктів: методичні рекомендації та завдання для лабораторних занять студентів освітнього ступеня магістр спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Дієтичне харчування та харчова безпека»; уклад.: М.Л. Серік, Н.В. Мурликіна, О.В. Добровольська. І.С. Пілюгіна; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2019. 54 с.
Abstract: Метою вивчення дисципліни є ознайомлення студентів із сучасними перспективними технологіями виробництва широкого спектру харчових продуктів, у тому числі соціальних, спеціальних і для спецконтингентів, із різних видів сировини; з’ясування проблем, що постають перед індустрією здорового харчування і оволодіння методами розроблення нових та удосконалення традиційних технологічних процесів з використанням перспективних технологій.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4102
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
innovative technologies_19.pdf1.29 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.