Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4092
Title: Харчова хімія. Розділ 1. Основи загальної хімії та хімічного аналізу харчових систем
Authors: уклад. Добровольська, Олена Владиславівна
Keywords: харчова хімія;хімічний аналіз;харчові системи;181 Харчові технології та інженерія
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Харчова хімія. Розділ 1. Основи загальної хімії та хімічного аналізу харчових систем: методичні вказівки до самостійної роботи та виконання індивідуальних домашніх завдань для студентів денної скороченої форми навчання за спеціальністю 181 "Харчові технології та інженерія"; уклад. О.В. Добровольська; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 50с
Abstract: Під час вивчення дисципліни «Харчова хімія» кожен студент повинен не тільки оволодіти певним обсягом необхідних теоретичних знань, а й багажем загальних прийомів, вмінь, способів розумової праці, завдяки яким засвоюються знання. Саме для цього робочою програмою дисципліни передбачено виконання двох індивідуальних домашніх завдань (ІДЗ), яке є важливою складовою позааудиторної самостійної роботи студентів.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4092
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Metod_IDZ1_pryskor17.pdf486.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.