Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4089
Title: Харчова хімія. Розділ 1. Основи загальної та неорганічної хімії харчових систем
Authors: уклад. Аксьонова, Олена Федорівна
уклад. Мурликіна, Наталя Віталіївна
Keywords: органічна хімія;методичні вказівки;харчова хімія;харчові системи;181 Харчові технології
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Харчова хімія. Розділ 1. Основи загальної та неорганічної хімії харчових систем: методичні вказівки до самостійної роботи та виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"; уклад.: О.Ф. Аксьонова, Н.В. Мурликіна; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 94с.
Abstract: Методичні вказівки укладено згідно з робочою програмою дисципліни "Харчова хімія. Розділ 1" для студентів денної, заочної, у тому числі скороченої, форм навчання. Методичні вказівки містять інформацію із загальних правил техніки безпеки та застережних заходів під час роботи в лабораторії, описи 22 робіт з коротким теоретичним вступом до кожної теми, рисунки відповідних приладів і лабораторного обладнання. З метою кращого засвоєння відповідного матеріалу тем і з метою організації ефективної самостійної роботи студентам запропоновано контрольні запитання та задачі.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4089
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17_Kharchova Chemistry_181.pdf1.89 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.