Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3893
Title: Методологія та організація наукових досліджень
Authors: упоряд. Орел, В. М.
упоряд. Майборода, М. М.
Keywords: теоретико-методологічні основи;методи наукового дослідження;емпіричні методи;комерційні ризики;емпіричне дослідження
Issue Date: 2022
Publisher: Харків
Citation: Методологія та організація наукових досліджень. Методичні рекомендації для самостійного вивчення дисципліни для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання управлінських та економічних спеціальностей; упоряд.: В. М. Орел, М. М. Майборода. Харків: ДБТУ, 2022. 51 с.
Abstract: Методичні рекомендації для самостійного вивчення дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень» містять структуру викладання навчальної дисципліни для здобувачів управлінських та економічних спеціальностей закладів вищої освіти III-IV рівнів акредитації денної та заочної форм навчання. Наведена тематика теоретичного курсу дисципліни. Методичні рекомендації включають також індивідуальне завдання, тестові завдання, питання для проведення підсумкового контролю знань, глосарій та список рекомендованої літератури. Методичні рекомендації також можуть бути цікавими та корисними для аспірантів, викладачів, науковців тощо.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3893
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MOND_2022.pdf717.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.