Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : [235] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 161 to 180 of 235
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Производство мучных кондитерских изделий с использованием овощных добавок и муки тритикалеДавыдова, В. Р.; Выхованец, Т. А.
2013Дослідження впливу на якість біойогурту типу та умов внесення пробіотичної культури мікроорганізмівГуляєв, В. М.; Філімоненко, О. Ю.; Філімоненко, Д. В.
2013Продуктові інновації як засіб збалансування раціону харчування людиниГригоренко, О. М.
2013М’ясні посічені вироби із використанням напівфабрикату білково-мінеральногоГоловко, М. П.; Серік, М. Л.; Овсяннікова, Л. Г.; Полупан, В. В.
2013Дослідження показників якості емульсійних соусів, розроблених із водоростевими добавкамиГаляпа, І. М.; Крамаренко, Д. П.
2013Використання БАР рослинного походження для розширення асортименту джемів функціонального призначенняБачинська, Я. О.; Буйнова, Н. О.
2013Соуси емульсійного типу із використанням добавки збагачувальної білково-мінеральноїБакіров, М. П.; Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Гайдар, Н. О.
2013Вплив низьких температур на властивості харчових добавок полісахаридної природиЯнчева, М. О.; Желєва, Т. С.
2013Технологічні та економічні аспекти виробництва та використання заморожених м'ясних продуктівЯнчева, М. О.; Гринченко, О. О.
2013Розробка рецептурного складу напоїв функціонального призначенняЮрченко, С. Л.; Колеснікова, М. Б.; Бреславець, Т. В.
2013Вивчення показників безпеки напівфабрикатів для молочних коктейлів на основі сколотинЮдіна, Т. І.; Рудоченко, О. В.
2013Вивчення впливу ксантану на фізичні та хімічні зміни в безбілковому тісті методом ІЧ-спектроскопіїЦуканова, О. С.; Кучерук, З. І.
2013Залежність в’язкості модельних систем крокетної маси від температури та тривалості пасерування борошна пшеничногоХаустова, Т. М.; Федак, Н. В.
2013Використання сироватки молочної у виробництві соусів молочних солодкихТрощий, Т. В.; Тютюкова, Д. О.; Кобилинська, Н. В.
2013Визначення впливу ПАР на піноутворюючу здатність яєчного білкаТовма, Л. Ф.; Горальчук, А. Б.
2013Технологія термостабільної начинки на основі овочевої сировиниСлащева, А. В.; Пермякова, Ю. М.
2013Загальні підходи до регулювання якості харчової продукціїСкуріхіна, Л. А.; Касілова, Л. О.; Димитрієвич, Л. Р.
2013Обґрунтування можливості використання молочної сироватки в технології прісного листкового напівфабрикатуСабіров, О. В.; Малякова, Г. І.
2013Розробка технології біологічно активної добавки, збагаченої селеномПрименко, В. Г.; Головко, М. П.; Головко, Т. М.
2013Обґрунтування рецептурного складу напівфабрикатів для десертної продукції на основі молочної та плодово-ягідної сировиниПлотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г.; Пивоваров, П. П.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 161 to 180 of 235