Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 161 to 180 of 235
Issue Date | Title | Author(s) |
2013 | Производство мучных кондитерских изделий с использованием овощных добавок и муки тритикале | Давыдова, В. Р.; Выхованец, Т. А. |
2013 | Дослідження впливу на якість біойогурту типу та умов внесення пробіотичної культури мікроорганізмів | Гуляєв, В. М.; Філімоненко, О. Ю.; Філімоненко, Д. В. |
2013 | Продуктові інновації як засіб збалансування раціону харчування людини | Григоренко, О. М. |
2013 | М’ясні посічені вироби із використанням напівфабрикату білково-мінерального | Головко, М. П.; Серік, М. Л.; Овсяннікова, Л. Г.; Полупан, В. В. |
2013 | Дослідження показників якості емульсійних соусів, розроблених із водоростевими добавками | Галяпа, І. М.; Крамаренко, Д. П. |
2013 | Використання БАР рослинного походження для розширення асортименту джемів функціонального призначення | Бачинська, Я. О.; Буйнова, Н. О. |
2013 | Соуси емульсійного типу із використанням добавки збагачувальної білково-мінеральної | Бакіров, М. П.; Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Гайдар, Н. О. |
2013 | Вплив низьких температур на властивості харчових добавок полісахаридної природи | Янчева, М. О.; Желєва, Т. С. |
2013 | Технологічні та економічні аспекти виробництва та використання заморожених м'ясних продуктів | Янчева, М. О.; Гринченко, О. О. |
2013 | Розробка рецептурного складу напоїв функціонального призначення | Юрченко, С. Л.; Колеснікова, М. Б.; Бреславець, Т. В. |
2013 | Вивчення показників безпеки напівфабрикатів для молочних коктейлів на основі сколотин | Юдіна, Т. І.; Рудоченко, О. В. |
2013 | Вивчення впливу ксантану на фізичні та хімічні зміни в безбілковому тісті методом ІЧ-спектроскопії | Цуканова, О. С.; Кучерук, З. І. |
2013 | Залежність в’язкості модельних систем крокетної маси від температури та тривалості пасерування борошна пшеничного | Хаустова, Т. М.; Федак, Н. В. |
2013 | Використання сироватки молочної у виробництві соусів молочних солодких | Трощий, Т. В.; Тютюкова, Д. О.; Кобилинська, Н. В. |
2013 | Визначення впливу ПАР на піноутворюючу здатність яєчного білка | Товма, Л. Ф.; Горальчук, А. Б. |
2013 | Технологія термостабільної начинки на основі овочевої сировини | Слащева, А. В.; Пермякова, Ю. М. |
2013 | Загальні підходи до регулювання якості харчової продукції | Скуріхіна, Л. А.; Касілова, Л. О.; Димитрієвич, Л. Р. |
2013 | Обґрунтування можливості використання молочної сироватки в технології прісного листкового напівфабрикату | Сабіров, О. В.; Малякова, Г. І. |
2013 | Розробка технології біологічно активної добавки, збагаченої селеном | Применко, В. Г.; Головко, М. П.; Головко, Т. М. |
2013 | Обґрунтування рецептурного складу напівфабрикатів для десертної продукції на основі молочної та плодово-ягідної сировини | Плотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г.; Пивоваров, П. П. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 161 to 180 of 235