Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55372
Title: Використання БАР рослинного походження для розширення асортименту джемів функціонального призначення
Authors: Бачинська, Я. О.
Буйнова, Н. О.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Бачинська Я. О., Буйнова Н. О. Використання БАР рослинного походження для розширення асортименту джемів функціонального призначення. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвячена 75-річчю з дня народження ректора університету (1988-1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2013 р. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 131-132.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55372
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2013_1_131-132.pdf557.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.