Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 181 по 200 из 235
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2013 | Дослідження впливу спиртоводної суміші на бактеріостатичні властивості рослинної сировини під час отримання олійних екстрактів | Пелехова, Л. С.; Усатюк, С. І. |
2013 | Структурно-механічні властивості фаршів напівкопчених ковбас у разі використання сочевиці та пряно-ароматичних речовин | Паска, М. З.; Маркович, І. І. |
2013 | Моніторинг технологічних характеристик м’яса птиці та шляхи підвищення якості напівфабрикатів кулінарних на його основі | Пасічний, В. М.; Маринін, А. І.; Гередчук, А. М.; Ткаченко, М. С.; Герасименко, М. Ю. |
2013 | Система функціонально-технологічних властивостей і безпечності ковбасних оболонок | Онищенко, В. М.; Островерх, І. С. |
2013 | Вплив температури на міцність міжфазних адсорбційних шарів | Омельченко, С. Б.; Горальчук, А. Б. |
2013 | Перспективи збереження кавунової м'якоті | Овчіннікова, С. О. |
2013 | Дослідження фізичних процесів стабілізації двошарового формуючого середовища | Неклеса, О. П.; Коротаєва, Є. О. |
2013 | Вплив ультразвукової модифікації на реологічні характеристики розчинів полісахаридів у технології продукції з капсульованою структурою | Нагорний, О. Ю.; Пивоваров, Є. П. |
2013 | Вплив білкового компонента сочевиці на функціонально-технологічні показники ковбасних фаршів і готових виробів із кониною | Мартинюк, І. О.; Паска, М. З. |
2013 | Дослідження впливу термічної дії на властивості жирної коріандрової олії | Луценко, М. В.; Калина, В. С. |
2013 | Використання НВЧ-випромінювання в сільськогосподарських і харчових галузях | Кухтіна, Н. М. |
2013 | До питання розробки технологічних карт на кулінарну продукцію | Крайнюк, Л. М.; Журавльов, С. В.; Касілова, Л. О. |
2013 | Визначення впливу ПАР на піноутворюючу здатність сухої суміші для збивання | Котляр, О. В.; Горальчук, А. Б. |
2013 | Використання СО2-екстрактів спецій у технологіях м’ясних продуктів | Камсуліна, Н. В.; Гринченко, Н. Г.; Большакова, В. А. |
2013 | Функціональна десертна продукція | Калакура, М. М.; Щирська, О. В. |
2013 | Дослідження впливужиромагнетитової суспензії на термін зберігання тваринних жирів | Денисова, А. Ю.; Цихановська, І. В.; Скородумова, О. Б.; Гончаренко, Я. М.; Приймак, Г. О.; Шевченко, І. В. |
2013 | Дослідження фізико-хімічних та реологічних показників емульсійних соусів із йодовмісними добавками | Дейниченко, Г. В.; Колісниченко, Т. О.; Войцицька, А. Д. |
2013 | Овочеве пюре як компонент комбінованих молочних продуктів | Дейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.; Сефіханова, К. А. |
2013 | Визначення фізико-механічних характеристик піноутворення в білково-вуглеводних молочних системах | Дейниченко, Г. В.; Ветров, В. М. |
2013 | Оптимізація піноутворювальної здатності та стійкості піни модельних систем залежно від технологічних чинників | Гніцевич, В. А.; Сабіров, О. В.; Кравченко, Н. В. |
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 181 по 200 из 235