Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : [235] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 181 по 200 из 235
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2013Дослідження впливу спиртоводної суміші на бактеріостатичні властивості рослинної сировини під час отримання олійних екстрактівПелехова, Л. С.; Усатюк, С. І.
2013Структурно-механічні властивості фаршів напівкопчених ковбас у разі використання сочевиці та пряно-ароматичних речовинПаска, М. З.; Маркович, І. І.
2013Моніторинг технологічних характеристик м’яса птиці та шляхи підвищення якості напівфабрикатів кулінарних на його основіПасічний, В. М.; Маринін, А. І.; Гередчук, А. М.; Ткаченко, М. С.; Герасименко, М. Ю.
2013Система функціонально-технологічних властивостей і безпечності ковбасних оболонокОнищенко, В. М.; Островерх, І. С.
2013Вплив температури на міцність міжфазних адсорбційних шарівОмельченко, С. Б.; Горальчук, А. Б.
2013Перспективи збереження кавунової м'якотіОвчіннікова, С. О.
2013Дослідження фізичних процесів стабілізації двошарового формуючого середовищаНеклеса, О. П.; Коротаєва, Є. О.
2013Вплив ультразвукової модифікації на реологічні характеристики розчинів полісахаридів у технології продукції з капсульованою структуроюНагорний, О. Ю.; Пивоваров, Є. П.
2013Вплив білкового компонента сочевиці на функціонально-технологічні показники ковбасних фаршів і готових виробів із кониноюМартинюк, І. О.; Паска, М. З.
2013Дослідження впливу термічної дії на властивості жирної коріандрової оліїЛуценко, М. В.; Калина, В. С.
2013Використання НВЧ-випромінювання в сільськогосподарських і харчових галузяхКухтіна, Н. М.
2013До питання розробки технологічних карт на кулінарну продукціюКрайнюк, Л. М.; Журавльов, С. В.; Касілова, Л. О.
2013Визначення впливу ПАР на піноутворюючу здатність сухої суміші для збиванняКотляр, О. В.; Горальчук, А. Б.
2013Використання СО2-екстрактів спецій у технологіях м’ясних продуктівКамсуліна, Н. В.; Гринченко, Н. Г.; Большакова, В. А.
2013Функціональна десертна продукціяКалакура, М. М.; Щирська, О. В.
2013Дослідження впливужиромагнетитової суспензії на термін зберігання тваринних жирівДенисова, А. Ю.; Цихановська, І. В.; Скородумова, О. Б.; Гончаренко, Я. М.; Приймак, Г. О.; Шевченко, І. В.
2013Дослідження фізико-хімічних та реологічних показників емульсійних соусів із йодовмісними добавкамиДейниченко, Г. В.; Колісниченко, Т. О.; Войцицька, А. Д.
2013Овочеве пюре як компонент комбінованих молочних продуктівДейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.; Сефіханова, К. А.
2013Визначення фізико-механічних характеристик піноутворення в білково-вуглеводних молочних системахДейниченко, Г. В.; Ветров, В. М.
2013Оптимізація піноутворювальної здатності та стійкості піни модельних систем залежно від технологічних чинниківГніцевич, В. А.; Сабіров, О. В.; Кравченко, Н. В.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 181 по 200 из 235