Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/55371
Title: Соуси емульсійного типу із використанням добавки збагачувальної білково-мінеральної
Authors: Бакіров, М. П.
Головко, М. П.
Головко, Т. М.
Гайдар, Н. О.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Бакіров М. П., Головко М. П., Головко Т. М., Гайдар Н. О. Соуси емульсійного типу із використанням добавки збагачувальної білково-мінеральної. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвячена 75-річчю з дня народження ректора університету (1988-1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2013 р. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 129-130.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55371
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2013_1_129-130.pdf497.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.