Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 141 по 160 из 235
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2013 | Инновации в кондитерской промышленности | Павлюк, Р. Ю.; Погарская, В. В.; Лосева, С. М.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В. |
2013 | Нанотехнология переработки белка и целлюлозы пшеничных отрубей до свободных аминокислот и моносахаров | Павлюк, Р. Ю.; Погарская, В. В.; Гальчинецкая, Ю. Л.; Наконечная, Ю. Г.; Лосева, С. М. |
2013 | Інноваційні технології отримання наноструктурованого пюре з грибів шампіньйонів із використанням кріомеханодеструкції | Павлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Маціпура, Т. С.; Бутенко, Н. В. |
2013 | Використання рослинних добавок у нових кондитерських виробах імуномодулюючої та радіозахисної дії | Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П. |
2013 | Інноваційні технології оздоровчих тонізуючих напоїв із використанням молочної сироватки та рослинних добавок | Павлюк, Р. Ю.; Абрамова, Т. С.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О. |
2013 | Інноваційний підхід до формування меню | Ощипок, І. М.; Гук, Х. З. |
2013 | Прискорена технологія пшеничного хліба з використанням спиртового екстракту зародків пшениці | Олійник, С. Г.; Лисюк, Г. М.; Кравченко, О. І. |
2013 | Вплив дрібнодиспергованого жмиху зародків кукурудзи на показники якості пшеничного хліба | Олійник, С. Г.; Степанькова, Г. В. |
2013 | Дослідження збереженості β-каротину в макаронних виробах | Набоков, Д. О.; Гревцева, Н. В. |
2013 | Перспективи створення м’ясних січених виробів діабетичного призначення | Мостова, Л. М. |
2013 | Вплив рецептурних компонентів на якість зернового хліба | Макарова, О. В.; Пшенишнюк, Г. Ф.; Іванова, Г. С. |
2013 | Лікарська плодова сировина як рецептурний компонент хліба з підвищеними фізіологічними властивостями | Лебеденко, Т. Є.; Кожевникова, В. О. |
2013 | О подходе к проблеме питания школьников | Крутовой, Ж. А.; Запаренко, А. В.; Касилова, Л. А. |
2013 | Проектування рецептур борошняних виробів із високим вмістом фтору | Крутовий, Ж. А.; Запаренко, Г. В. |
2013 | Шляхи зниження калорійності десертів | Корецька, І. Л.; Нінікало, М. О. |
2013 | Продукти переробки зародку пшениці та бурякового жому – перспективні збагачувальні добавки для кондитерських виробів | Касабова, К. Р.; Самохвалова, О. В. |
2013 | Удосконалення технології хлібобулочних виробів | Ільдірова, С. К.; Лаврухіна, О. С. |
2013 | Інноваційні технології функціональних імуномодулюючих безалкогольних напоїв | Жулінська, О. В. |
2013 | Технологія каротиновмісної добавки на основі мікроводорості Dunaliella salina | Дуденко, Н. В.; Павлоцька, Л. Ф.; Горбань, В. Г.; Антоненко, С. П.; Цибань, Л. С. |
2013 | Дослідження змін вологості зерна пшениці на етапі підготовки до диспергування | Дейниченко, Г. В.; Кірєєва, О. І. |
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 141 по 160 из 235