Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : [235] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 141 по 160 из 235
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2013Инновации в кондитерской промышленностиПавлюк, Р. Ю.; Погарская, В. В.; Лосева, С. М.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.
2013Нанотехнология переработки белка и целлюлозы пшеничных отрубей до свободных аминокислот и моносахаровПавлюк, Р. Ю.; Погарская, В. В.; Гальчинецкая, Ю. Л.; Наконечная, Ю. Г.; Лосева, С. М.
2013Інноваційні технології отримання наноструктурованого пюре з грибів шампіньйонів із використанням кріомеханодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Маціпура, Т. С.; Бутенко, Н. В.
2013Використання рослинних добавок у нових кондитерських виробах імуномодулюючої та радіозахисної діїПавлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.
2013Інноваційні технології оздоровчих тонізуючих напоїв із використанням молочної сироватки та рослинних добавокПавлюк, Р. Ю.; Абрамова, Т. С.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.
2013Інноваційний підхід до формування менюОщипок, І. М.; Гук, Х. З.
2013Прискорена технологія пшеничного хліба з використанням спиртового екстракту зародків пшениціОлійник, С. Г.; Лисюк, Г. М.; Кравченко, О. І.
2013Вплив дрібнодиспергованого жмиху зародків кукурудзи на показники якості пшеничного хлібаОлійник, С. Г.; Степанькова, Г. В.
2013Дослідження збереженості β-каротину в макаронних виробахНабоков, Д. О.; Гревцева, Н. В.
2013Перспективи створення м’ясних січених виробів діабетичного призначенняМостова, Л. М.
2013Вплив рецептурних компонентів на якість зернового хлібаМакарова, О. В.; Пшенишнюк, Г. Ф.; Іванова, Г. С.
2013Лікарська плодова сировина як рецептурний компонент хліба з підвищеними фізіологічними властивостямиЛебеденко, Т. Є.; Кожевникова, В. О.
2013О подходе к проблеме питания школьниковКрутовой, Ж. А.; Запаренко, А. В.; Касилова, Л. А.
2013Проектування рецептур борошняних виробів із високим вмістом фторуКрутовий, Ж. А.; Запаренко, Г. В.
2013Шляхи зниження калорійності десертівКорецька, І. Л.; Нінікало, М. О.
2013Продукти переробки зародку пшениці та бурякового жому – перспективні збагачувальні добавки для кондитерських виробівКасабова, К. Р.; Самохвалова, О. В.
2013Удосконалення технології хлібобулочних виробівІльдірова, С. К.; Лаврухіна, О. С.
2013Інноваційні технології функціональних імуномодулюючих безалкогольних напоївЖулінська, О. В.
2013Технологія каротиновмісної добавки на основі мікроводорості Dunaliella salinaДуденко, Н. В.; Павлоцька, Л. Ф.; Горбань, В. Г.; Антоненко, С. П.; Цибань, Л. С.
2013Дослідження змін вологості зерна пшениці на етапі підготовки до диспергуванняДейниченко, Г. В.; Кірєєва, О. І.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 141 по 160 из 235