Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : [235] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 235
Дата випускуНазваАвтор(и)
2013Перспективи створення вітчизняних екологічних нетканих матеріалівТіхосова, Г. А.; Бабіч, С. С.; Головенко, Т. М.
2013Система показників якості матеріально-технічного забезпечення інженерно-технічної служби готелюПолякова, А. В.
2013Развитие научных основ повышения качества экспертизы замороженных пищевых продуктовПогожих, Н. И.; Одарченко, Д. Н.
2013Забезпечення виробництва молока високої якості за рахунок упровадження системи НАССРОдарченко, М. С.; Сесь, А. М.; Соколова, Є. Б.
2013Исследование микроструктуры плодовых пастообразных полуфабрикатов методами флуоресцентной микроскопииОдарченко, А. Н.
2013Пищевые добавки в продуктах питания и их влияние на организм человекаМихайлик, В. И.; Сподарь, Е. В.
2013Альтернативна екологічно чиста сировина для виробництва целюлозовмісних матеріалівМєняйло-Басиста, І. О.; Тіхосова, Г. А.
2013Стандартизація і сертифікація у сфері готельного господарстваКуценко, О. В.
2013Актуалізація вимог міжнародних стандартів з управління якістю та безпечністю харчових продуктів в УкраїніКузьміна, Т. О.
2013Екологічно чистий спосіб одержання лляної трести у штучних умовахКоб’яков, С. М.
2013Особливості способу приготування харчової емульсії типу майонез із додаванням рибної плазмиКарпенко, З. П.; Гасай, Є. Л.
2013Використання СО2-екстрактів у виробництві харчових продуктівКарбівнича, Т. В.
2013Управління якістю продукції державних підприємствДомбровська, О. П.
2013Методика оцінки якості інтер’єрів приміщень готелівГавриленко, В. М.
2013Використання кріотренажерів у закладах та установах реабілітаційної та оздоровчо-профілактичної сфериВолошин, П. В.; Старченко, А. П.
2013Підвищення рівня якості та безпеки в готельному господарствіБогданова, О. Ф.; Резвих, Н. І.
2013Перспективи еко-брендингу лляних та льоновмісних товарів в УкраїніБерезовський, Ю. В.
2013Екологічні вимоги до організації будівництваАшмаріна, Г. Р.; Дмитрієвська, О. Д.
2013Дослідження колірних характеристик плазми з культивованих грибівАгафонова, Ю. Ю.; Піддубний, В. В.; Бабіч, А. О.
2013Метод молекулярної динаміки та його програмне забезпеченняТоряник, Д. О.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 235