Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5317
Назва: Кінетика впливу низькочастотних ультразвукових хвиль у системі "вода–м'ясна сировина" на ефективність процесу стерилізації
Автори: Дейниченко, Г. В.
Постнов, Г. М.
Червоний, В. М.
Нечипоренко, Д. А.
Головaньова, С. П.
Ключові слова: м’ясна сировина;стерилізація;низькочастотні ультразвукові хвилі
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Дейниченко Г. В., Постнов Г. М., Червоний В. М., Нечипоренко Д. А., Головaньова С. П. Кінетика впливу низькочастотних ультразвукових хвиль у системі "вода–м'ясна сировина" на ефективність процесу стерилізації. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 182-187.
Короткий огляд (реферат): Досліджено вплив низькочастотних ультразвукових хвиль на ефективність процесу стерилізації м’ясної сировини. Вивчено зміни показника відносної кількості КУО/г під час обробки м’ясної сировини.
The paper investigated the effect of low-frequency ultrasonic waves on the effectiveness of the sterilization process raw meat. Studied variation of the relative number of CFU/g when handling raw meat.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5317
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_2_28.pdf205.42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.