Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5317
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дейниченко, Г. В. | - |
dc.contributor.author | Постнов, Г. М. | - |
dc.contributor.author | Червоний, В. М. | - |
dc.contributor.author | Нечипоренко, Д. А. | - |
dc.contributor.author | Головaньова, С. П. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-21T13:27:05Z | - |
dc.date.available | 2022-08-21T13:27:05Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Дейниченко Г. В., Постнов Г. М., Червоний В. М., Нечипоренко Д. А., Головaньова С. П. Кінетика впливу низькочастотних ультразвукових хвиль у системі "вода–м'ясна сировина" на ефективність процесу стерилізації. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 182-187. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5317 | - |
dc.description.abstract | Досліджено вплив низькочастотних ультразвукових хвиль на ефективність процесу стерилізації м’ясної сировини. Вивчено зміни показника відносної кількості КУО/г під час обробки м’ясної сировини. | uk_UA |
dc.description.abstract | The paper investigated the effect of low-frequency ultrasonic waves on the effectiveness of the sterilization process raw meat. Studied variation of the relative number of CFU/g when handling raw meat. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | м’ясна сировина | uk_UA |
dc.subject | стерилізація | uk_UA |
dc.subject | низькочастотні ультразвукові хвилі | uk_UA |
dc.title | Кінетика впливу низькочастотних ультразвукових хвиль у системі "вода–м'ясна сировина" на ефективність процесу стерилізації | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_28.pdf | 205.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.