Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5317
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Г. В.-
dc.contributor.authorПостнов, Г. М.-
dc.contributor.authorЧервоний, В. М.-
dc.contributor.authorНечипоренко, Д. А.-
dc.contributor.authorГоловaньова, С. П.-
dc.date.accessioned2022-08-21T13:27:05Z-
dc.date.available2022-08-21T13:27:05Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationДейниченко Г. В., Постнов Г. М., Червоний В. М., Нечипоренко Д. А., Головaньова С. П. Кінетика впливу низькочастотних ультразвукових хвиль у системі "вода–м'ясна сировина" на ефективність процесу стерилізації. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 182-187.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5317-
dc.description.abstractДосліджено вплив низькочастотних ультразвукових хвиль на ефективність процесу стерилізації м’ясної сировини. Вивчено зміни показника відносної кількості КУО/г під час обробки м’ясної сировини.uk_UA
dc.description.abstractThe paper investigated the effect of low-frequency ultrasonic waves on the effectiveness of the sterilization process raw meat. Studied variation of the relative number of CFU/g when handling raw meat.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectм’ясна сировинаuk_UA
dc.subjectстерилізаціяuk_UA
dc.subjectнизькочастотні ультразвукові хвиліuk_UA
dc.titleКінетика впливу низькочастотних ультразвукових хвиль у системі "вода–м'ясна сировина" на ефективність процесу стерилізаціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_28.pdf205.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.