Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5317
Название: | Кінетика впливу низькочастотних ультразвукових хвиль у системі "вода–м'ясна сировина" на ефективність процесу стерилізації |
Авторы: | Дейниченко, Г. В. Постнов, Г. М. Червоний, В. М. Нечипоренко, Д. А. Головaньова, С. П. |
Ключевые слова: | м’ясна сировина;стерилізація;низькочастотні ультразвукові хвилі |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Дейниченко Г. В., Постнов Г. М., Червоний В. М., Нечипоренко Д. А., Головaньова С. П. Кінетика впливу низькочастотних ультразвукових хвиль у системі "вода–м'ясна сировина" на ефективність процесу стерилізації. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 182-187. |
Краткий осмотр (реферат): | Досліджено вплив низькочастотних ультразвукових хвиль на ефективність процесу стерилізації м’ясної сировини. Вивчено зміни показника відносної кількості КУО/г під час обробки м’ясної сировини. The paper investigated the effect of low-frequency ultrasonic waves on the effectiveness of the sterilization process raw meat. Studied variation of the relative number of CFU/g when handling raw meat. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5317 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (14) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_28.pdf | 205.42 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.