Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5244
Title: | Використання фітогліканів нового гібрида кукурудзи в технології хлібобулочних виробів |
Authors: | Лисюк, Г. М. Тимчук, С. М. Нєміріч, О. В. |
Keywords: | технології хлібобулочних виробів;подовжений термін зберігання;фітоглікани;кукурудза |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Лисюк Г. М., Тимчук С. М., Нєміріч О. В. Використання фітогліканів нового гібрида кукурудзи в технології хлібобулочних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 80-87. |
Abstract: | Досліджено можливість використання фітогліканів нового гібрида
кукурудзи в технології хлібобулочних виробів подовженого терміну зберігання. Possibility of the use of dextrin of new hybrid of corn is investigational in technology of bread of the extended shelf-life. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5244 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_12.pdf | 292.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.