Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5244
Название: | Використання фітогліканів нового гібрида кукурудзи в технології хлібобулочних виробів |
Авторы: | Лисюк, Г. М. Тимчук, С. М. Нєміріч, О. В. |
Ключевые слова: | технології хлібобулочних виробів;подовжений термін зберігання;фітоглікани;кукурудза |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Лисюк Г. М., Тимчук С. М., Нєміріч О. В. Використання фітогліканів нового гібрида кукурудзи в технології хлібобулочних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 80-87. |
Краткий осмотр (реферат): | Досліджено можливість використання фітогліканів нового гібрида
кукурудзи в технології хлібобулочних виробів подовженого терміну зберігання. Possibility of the use of dextrin of new hybrid of corn is investigational in technology of bread of the extended shelf-life. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5244 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (14) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_12.pdf | 292.08 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.