Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5244
Название: Використання фітогліканів нового гібрида кукурудзи в технології хлібобулочних виробів
Авторы: Лисюк, Г. М.
Тимчук, С. М.
Нєміріч, О. В.
Ключевые слова: технології хлібобулочних виробів;подовжений термін зберігання;фітоглікани;кукурудза
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Лисюк Г. М., Тимчук С. М., Нєміріч О. В. Використання фітогліканів нового гібрида кукурудзи в технології хлібобулочних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 80-87.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено можливість використання фітогліканів нового гібрида кукурудзи в технології хлібобулочних виробів подовженого терміну зберігання.
Possibility of the use of dextrin of new hybrid of corn is investigational in technology of bread of the extended shelf-life.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5244
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (14)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_2_12.pdf292.08 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.