Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5244
Title: Використання фітогліканів нового гібрида кукурудзи в технології хлібобулочних виробів
Authors: Лисюк, Г. М.
Тимчук, С. М.
Нєміріч, О. В.
Keywords: технології хлібобулочних виробів;подовжений термін зберігання;фітоглікани;кукурудза
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Лисюк Г. М., Тимчук С. М., Нєміріч О. В. Використання фітогліканів нового гібрида кукурудзи в технології хлібобулочних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 80-87.
Abstract: Досліджено можливість використання фітогліканів нового гібрида кукурудзи в технології хлібобулочних виробів подовженого терміну зберігання.
Possibility of the use of dextrin of new hybrid of corn is investigational in technology of bread of the extended shelf-life.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5244
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_12.pdf292.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.