Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5244
Назва: | Використання фітогліканів нового гібрида кукурудзи в технології хлібобулочних виробів |
Автори: | Лисюк, Г. М. Тимчук, С. М. Нєміріч, О. В. |
Ключові слова: | технології хлібобулочних виробів;подовжений термін зберігання;фітоглікани;кукурудза |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Лисюк Г. М., Тимчук С. М., Нєміріч О. В. Використання фітогліканів нового гібрида кукурудзи в технології хлібобулочних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 80-87. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено можливість використання фітогліканів нового гібрида
кукурудзи в технології хлібобулочних виробів подовженого терміну зберігання. Possibility of the use of dextrin of new hybrid of corn is investigational in technology of bread of the extended shelf-life. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5244 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (14) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_12.pdf | 292.08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.