Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5244
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лисюк, Г. М. | - |
dc.contributor.author | Тимчук, С. М. | - |
dc.contributor.author | Нєміріч, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-19T17:03:16Z | - |
dc.date.available | 2022-08-19T17:03:16Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Лисюк Г. М., Тимчук С. М., Нєміріч О. В. Використання фітогліканів нового гібрида кукурудзи в технології хлібобулочних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 80-87. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5244 | - |
dc.description.abstract | Досліджено можливість використання фітогліканів нового гібрида кукурудзи в технології хлібобулочних виробів подовженого терміну зберігання. | uk_UA |
dc.description.abstract | Possibility of the use of dextrin of new hybrid of corn is investigational in technology of bread of the extended shelf-life. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | технології хлібобулочних виробів | uk_UA |
dc.subject | подовжений термін зберігання | uk_UA |
dc.subject | фітоглікани | uk_UA |
dc.subject | кукурудза | uk_UA |
dc.title | Використання фітогліканів нового гібрида кукурудзи в технології хлібобулочних виробів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (14) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_12.pdf | 292.08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.