Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5244
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛисюк, Г. М.-
dc.contributor.authorТимчук, С. М.-
dc.contributor.authorНєміріч, О. В.-
dc.date.accessioned2022-08-19T17:03:16Z-
dc.date.available2022-08-19T17:03:16Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationЛисюк Г. М., Тимчук С. М., Нєміріч О. В. Використання фітогліканів нового гібрида кукурудзи в технології хлібобулочних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 80-87.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5244-
dc.description.abstractДосліджено можливість використання фітогліканів нового гібрида кукурудзи в технології хлібобулочних виробів подовженого терміну зберігання.uk_UA
dc.description.abstractPossibility of the use of dextrin of new hybrid of corn is investigational in technology of bread of the extended shelf-life.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectтехнології хлібобулочних виробівuk_UA
dc.subjectподовжений термін зберіганняuk_UA
dc.subjectфітогліканиuk_UA
dc.subjectкукурудзаuk_UA
dc.titleВикористання фітогліканів нового гібрида кукурудзи в технології хлібобулочних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_2_12.pdf292.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.