Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49137
Название: Роль інноваційного підходу у формуванні послуг сфери гостинності
Авторы: Халіна, Т. В.
Літвін, А. О.
Научный руководитель: Балацька, Н. Ю.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Халіна Т. В., Літвін А. О. Роль інноваційного підходу у формуванні послуг сфери гостинності. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Балацька Н. Ю. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 353.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49137
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_2_353-353.pdf131.17 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.