Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49137
Title: | Роль інноваційного підходу у формуванні послуг сфери гостинності |
Authors: | Халіна, Т. В. Літвін, А. О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Балацька, Н. Ю. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Халіна Т. В., Літвін А. О. Роль інноваційного підходу у формуванні послуг сфери гостинності. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Балацька Н. Ю. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 353. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49137 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_2_353-353.pdf | 131.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.