Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49137
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Балацька, Н. Ю. | - |
dc.contributor.author | Халіна, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Літвін, А. О. | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-15T15:30:41Z | - |
dc.date.available | 2024-03-15T15:30:41Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Халіна Т. В., Літвін А. О. Роль інноваційного підходу у формуванні послуг сфери гостинності. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Балацька Н. Ю. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 353. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49137 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Роль інноваційного підходу у формуванні послуг сфери гостинності | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_2_353-353.pdf | 131.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.