Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49137
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБалацька, Н. Ю.-
dc.contributor.authorХаліна, Т. В.-
dc.contributor.authorЛітвін, А. О.-
dc.date.accessioned2024-03-15T15:30:41Z-
dc.date.available2024-03-15T15:30:41Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationХаліна Т. В., Літвін А. О. Роль інноваційного підходу у формуванні послуг сфери гостинності. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Балацька Н. Ю. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 353.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49137-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРоль інноваційного підходу у формуванні послуг сфери гостинностіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_2_353-353.pdf131.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.