Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді
Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 81-90 of 169 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
...
6
7
8
9
10
11
12
...
17
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2023
Перспективи використання шротів злакових і олійних культур у технології печива цукрового
Запаренко, Г. В.
;
Кравченко, А. А.
2023
Обґрунтування технології дієтичних добавок із вмістом есенціальних харчових інгредієнтів
Головко, М. П.
;
Корольов, К. В.
2023
Використання нетрадиційних сировинних ресурсів у технології борошняних виробів
Котузаки, О. М.
;
Кононенко, І. В.
2023
Використання плодів черемхи під час виробництва компотів асорті
Левківська, Т. М.
;
Крижановський, С. Й.
;
Король, Р. І.
2023
Розробка технології дієтичних добавок на основі хелатних комплексів
Головко, Т. М.
;
Кулик, А. В.
2023
Перспективи розвитку галузі виробництва рослинного м'яса
Гринченко, Н. Г.
;
Ільїна, К. В.
2023
Сучасні способи пакування м'ясних продуктів
Гринченко, Н. Г.
;
Крилов, В. О.
2023
Порошок із плодів бузини - перспективна збагачувальна сировина для виробництва хлібобулочних виробів оздоровчого призначення
Олійник, С. Г.
;
Ординська, І. А.
2023
Визначення впливу крохмалю Eugel FSM 85120 на функціонально-технологічні показники м'ясних емульсійних систем
Желєва, Т. С.
;
Нестерова, К. Р.
2023
Дослідження якості перероблених ягід за якістю та вмістом оздоровчих БАР
Селютіна, Г. А.
;
Олійник, А. І.
;
Церковний, В. В.
Discover
Author
4
Голобородова, Ю. В.
4
Кравчук, Д. О.
3
Маліков, К. С.
3
Церковний, В. В.
3
Чмуль, Н. А.
2
Власова, В. В.
2
Дочинець, І. В.
2
Лугова, М. І.
2
Ребрик, К. В.
2
Савченко, Д. В.
.
next >
Date issued
132
2023
35
2024
Has File(s)
167
true