Поиск


Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 81-90 из 133.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2023Перспективи використання шротів злакових і олійних культур у технології печива цукровогоЗапаренко, Г. В.; Кравченко, А. А.
2023Обґрунтування технології дієтичних добавок із вмістом есенціальних харчових інгредієнтівГоловко, М. П.; Корольов, К. В.
2023Використання нетрадиційних сировинних ресурсів у технології борошняних виробівКотузаки, О. М.; Кононенко, І. В.
2023Використання плодів черемхи під час виробництва компотів асортіЛевківська, Т. М.; Крижановський, С. Й.; Король, Р. І.
2023Розробка технології дієтичних добавок на основі хелатних комплексівГоловко, Т. М.; Кулик, А. В.
2023Перспективи розвитку галузі виробництва рослинного м'ясаГринченко, Н. Г.; Ільїна, К. В.
2023Сучасні способи пакування м'ясних продуктівГринченко, Н. Г.; Крилов, В. О.
2023Порошок із плодів бузини - перспективна збагачувальна сировина для виробництва хлібобулочних виробів оздоровчого призначенняОлійник, С. Г.; Ординська, І. А.
2023Визначення впливу крохмалю Eugel FSM 85120 на функціонально-технологічні показники м'ясних емульсійних системЖелєва, Т. С.; Нестерова, К. Р.
2023Дослідження якості перероблених ягід за якістю та вмістом оздоровчих БАРСелютіна, Г. А.; Олійник, А. І.; Церковний, В. В.