Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 169 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Використання вторинних продуктів переробки овочевої сировини у виробництві мармеладуПивоваров, Є. П.; Діхтярь, А. М.; Головко, К. В.
2023Перспективи використання аквафаби в технології десертної та кондитерської продукціїГринченко, О. О.; Гладкова, О. С.
2023Технологічні підходи до виробництва печива з підвищеним вмістом білкуПивоваров, П. П.; Андрєєва, С. С.; Гарбиш, Н. В.
2023Перспективи використання сейтану у вегетаріанському фастфудіАндрєєва, С. С.; Діхтярь, А. М.; Гапон, Д. С.
2023Особливості технології низькобілкового печиваДорохович, В. В.; Грицевіч, М. Ю.
2023Дослідження зниження енергетичних витрат у технології напівфабрикатів з картопліПисарєв, М. Г.; Бут, С. А.; Завалкевич, Н. В.
2023Прискорена технологія хліба пшеничного з використанням шроту з насіння кунжутуСтепанькова, Г. В.; Задорожня, О. В.
2023Сучасні тенденції в технології виробництва закусокРадченко, А. Е.; Іванків, І. Б.
2023Інновації в технології листового напівфабрикатуЮрченко, С. Л.; Думчіков, Д. Ю.
2023Розробка сухих композицій для збитих молочних десертів з високим вмістом БАР та чистою етикеткоюПогарська, В. В.; Юр'єва, О. О.; Кравчук, Д. О.; Чмуль, Н. А.