Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42123
Title: Дослідження зниження енергетичних витрат у технології напівфабрикатів з картоплі
Authors: Завалкевич, Н. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Писарєв, М. Г.
Бут, С. А.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Завалкевич Н. В. Дослідження зниження енергетичних витрат у технології напівфабрикатів з картоплі. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. М. Г. Писарєв, С. А. Бут. Харків: ДБТУ, 2023. С. 18.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42123
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.