Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42104
Title: | Технологічні підходи до виробництва печива з підвищеним вмістом білку |
Authors: | Гарбиш, Н. В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Пивоваров, П. П. Андрєєва, С. С. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Гарбиш Н. В. Технологічні підходи до виробництва печива з підвищеним вмістом білку. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. П. П. Пивоваров, С. С. Андрєєва. Харків: ДБТУ, 2023. С. 10. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42104 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_10.pdf | 110.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.