Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42119
Title: Особливості технології низькобілкового печива
Authors: Грицевіч, М. Ю.
metadata.dc.contributor.advisor: Дорохович, В. В.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Грицевіч М. Ю. Особливості технології низькобілкового печива. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. В. В. Дорохович. Харків: ДБТУ, 2023. С. 15.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42119
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.