Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42103
Title: | Перспективи використання сейтану у вегетаріанському фастфуді |
Authors: | Гапон, Д. С. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Андрєєва, С. С. Діхтярь, А. М. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Гапон Д. С. Перспективи використання сейтану у вегетаріанському фастфуді. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. С. С.Андрєєва, А. М. Діхтярь. Харків: ДБТУ, 2023. С. 9. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42103 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_9.pdf | 110.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.