Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42103
Title: Перспективи використання сейтану у вегетаріанському фастфуді
Authors: Гапон, Д. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Андрєєва, С. С.
Діхтярь, А. М.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Гапон Д. С. Перспективи використання сейтану у вегетаріанському фастфуді. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. С. С.Андрєєва, А. М. Діхтярь. Харків: ДБТУ, 2023. С. 9.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42103
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.