Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4473
Назва: | Колориметричний аналіз компонентів борщової заправки |
Автори: | Одарченко, А. М. |
Ключові слова: | колориметричний метод;борщова заправка;сушіння;колориметричний аналіз |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Одарченко А. М. Колориметричний аналіз компонентів борщової заправки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 216-223. |
Короткий огляд (реферат): | Колориметричним методом досліджено характеристики кольору
компонентів борщової заправки залежно від операцій попередньої підготовки
перед холодильним зберіганням. Установлено вплив технологічної обробки та
сушіння на кольоровість основних рецептурних компонентів борщової
заправки. By a colorimetery method, investigational colour descriptions of components of the borsch priming depending on the operations of previous preparation before refrigeration storage. Set influence of technological treatment and drying on coloured of basic compounding components of the borsch priming. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4473 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (16) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_35.pdf | 311.39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.